Мостът Франсис Скот Кий“ в американския град Балтимор се срути след сблъсък с кораб, предадоха

...
Мостът Франсис Скот Кий“ в американския град Балтимор се срути след сблъсък с кораб, предадоха
Коментари Харесай

След сблъсък с кораб: Срути се мост в Балтимор, издирват се хора

Мостът „ Франсис Скот Кий “  в американския град  Балтимор  се срути  след  конфликт с транспортен съд, предадоха международните организации.

Транспортната работа на Мериленд (ТСМ) прикани  шофьорите да заобикалят трасето над река Патапско , което назова „ дейна сцена “. По-рано бе обявено, че междущатските платна в двете направления са затворени заради „ случай “ на моста и че  придвижването се пренасочва.

Говорител на полицията от Балтиморското полицейско ръководство съобщи, че е  допустимо в реката да има хора.  „ Мога да потвърдя, че в 1:35 ч. сутринта полицията на Балтимор е била известена за отчасти сриване на мост, като е допустимо във водата да има служащи на моста „ Франсис Скот Кий “, съобщи детектив Ники Фенной.

Транспортната компания Synergy Marine Group удостовери, че плаващият под флага на Сингапур контейнеровоз „ Dali “ се е блъснал в колона на моста Francis Scott Key Bridge в Балтимор.

„ Въпреки че точната причина за случая към момента не е открита, „ Dali “ към този момент е мобилизирала своята квалифицирана самостоятелна работа за реагиране при произшествия “, се споделя в известието. Всички членове на екипажа, в това число двамата водачи, които са били на борда, са открити и няма известия за пострадвания, се прибавя още в известието.

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР